Suksesshëm
Marketingu Online
Për Biznesin Tuaj

Ju e dini që keni nevojë për më mirë marketing në internet për organizatën tuaj dhe se tashmë po digjitalizohen por ju duhet njohuri dhe mbështetje më objektive për çfarë funksionon dhe çfarë duhet ende të bëhet. Për këtë jemi këtu.

Çfarë e bën të suksesshëm marketingun dhe dixhitalizimin në internet?

Një plan veprimi i arsyeshëm dhe është ekzekutimi i saktë

Ne jemi këtu që ju të zhvilloni ose përmirësoni strategjinë tuaj të marketingut në internet në përputhje me objektivat dhe qëllimet tuaja të biznesit. Kjo strategji do të rezultojë në shifra të matshme dhe të kuptueshme lehtë , në mënyrë që të gjurmoni përpjekjet tuaja dhe suksesin e shitjeve në çdo kohë. Më në fund do të mbani mbikëqyrjen e përpjekjeve tuaja për dixhitalizimin, treguesit kryesorë të performancës dhe kthimin e investimeve .

Për të ekzekutuar strategjinë tuaj të marketingut në internet ju ndihmojmë të zbatoni mjetet e nevojshme dhe rrjedhat e punës sipas nevojës. Mund të jetë krijimi ose rihapja e faqes suaj të internetit , menaxhimi i projektit të përmbajtjes suaj dhe marketingut të mediave sociale ose ndonjë gjë tjetër që duhet të bëhet sipas planit

About Image

Shërbimet

Uebfaqe

Uebfaqja juaj është qendra e aktiviteteve tuaja të marketingut në internet – Ne e krijojmë ose e rilindim atë për ju.

Përmbajtja e faqes në internet

“Përmbajtja është mbret” – Ne ju ndihmojmë të krijoni përmbajtje tërheqëse dhe promovuese të shitjeve.

Mediat sociale

Bëni mirë dhe flisni për këtë – Ne krijojmë, optimizojmë dhe mirëmbajmë profilet tuaja të mediave sociale.

E-Mësimi

Jepni klasat tuaja në internet: Të besueshëm, të shkallëzuar dhe miqësor për përdoruesit (përfshirë menaxhimin e projektit)

Tregtia elektronike

Shisni produktet tuaja në internet me një dyqan plotësisht të personalizueshëm në internet: Produkte të pakufizuara dhe dizajn të shkëlqyeshëm.

Auditimi & Vlerësimi

Merrni një përmbledhje të status quo-së së faqes suaj të internetit: Shpejtësia e sitit, përdorshmëria, SEO dhe më shumë.

Document Management

Can you find the right document at the right time?

Fushatat e marketingut

Your message maybe great, but does it even get heard?

AI & Automatisation

You collect a lot of data, but do you know how to use it?

Referencat

Shikoni disa nga projektet tona të bëra së fundmi

indeson website reference
indeson

Uebfaqe për një ndërmarrje ndërkombëtare këshilluese

 • WordPress i bazuar
 • Llojet e postimeve të personalizuara për ekspertët, kompanitë & amp; projekte
 • Menaxhimi i projektit për krijimin e përmbajtjes
 • Mirëmbajtja, Pritja, Menaxhimi i Domenit / Email

Skills Academy

Sistemi i mësimit elektronik për një kompani ndërkombëtare të arsimit

 • Bazuar në TalentLMS dhe Moodle
 • Uebfaqe marketingu e bazuar në WordPress
 • Zbatimi dhe personalizimi
 • Menaxhimi i projektit për dizajnin dhe përmbajtjen
 • Mirëmbajtja
online shop reference

onpure

Uebfaqe e Tregtisë Elektronike për një kompani tregtare ndërkombëtare

 • Dyqan në internet me qindra produkte
 • Zbatimi dhe personalizimi
 • Menaxhimi i projektit për dizajnin dhe përmbajtjen
 • Mirëmbajtja, Pritja, Menaxhimi i Domenit / Email
website reference online portal

Wellness Royal

Portali i Udhëtimit për të shfaqur rajone dhe hotele të pasura

 • WordPress i bazuar
 • Zbatimi dhe personalizimi
 • Llojet e postimeve të personalizuara për rajone, hotele dhe oferta
 • Mirëmbajtja, Pritja, Menaxhimi i Domenit / Email
ngo website reference

Getting Competent

Uebfaqe marketingu për OJQ-të

 • WordPress i bazuar
 • Llojet e personalizuara të postimit për anëtarët e bordit, kurse & amp; trajnerë
 • Zbatimi dhe personalizimi
 • Menaxhimi i projektit për dizajnin dhe përmbajtjen
 • Mirëmbajtja, Pritja, Menaxhimi i Domenit / Email
education website reference

GD Network

Portali arsimor për gjetjen e klasave dhe kurseve në internet

 • Baza e të dhënave me mijëra kurse
 • Zbatimi dhe personalizimi
 • Menaxhimi i projektit për dizajnin dhe përmbajtjen
 • Mirëmbajtja, Pritja, Menaxhimi i Domenit / Email

Lërini numrat të flasin

Klientë të lumtur
0 +
Projekte të Suksesshme
0 +
Ekspertët & Këshilltarët
0 +
Advisor
CFO

Alec Whitten

Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus ullamcorper mattis consectetur

Advisor
CEO

Kelis Ford

Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus ullamcorper mattis consectetur

Our Advisors